Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Εικονική περιήγηση στις Μυκήνες


Οι Μυκήνες απέχουν πολύ από τη Θεσσαλονίκη. Αρκετά δύσκολο να κάνουμε μια εκδρομή εκεί και να θαυμάσουμε από κοντά τα εντυπωσιακά μνημεία του μυκηναϊκού πολιτισμού. Μη μου απογοητεύεσθε όμως! Μπορείτε να κάνετε μια εικονική περιήγηση στους αρχαιολογικούς χώρους κάνοντας κλικ εδώ. Η ιστοσελίδα είναι στα αγγλικά. Εχω την εντύπωση ότι δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Αφήστε που είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε εξάσκηση στη γλώσσα! Καλό ταξίδι! Περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις σας στο σχολείο.

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που τα κατάφερες Σταύρο. Περιμένω τις απόψεις σου ή τις απορίες σου για τις αναρτήσεις.Προς το παρόν εύχομαι καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία το ιστολόγιο που φτιάξατε ειναι πάρα πολλή ωραίο !με αυτό τον τρόπο μας βοηθάτε να καταλάβουμε καλλήτερα την ιστορία τηε Ελλάδας!!ευχαριστούμε για την μεγάλη σας προσπάθεια για να τα καταλάβουμε όλα καλλητερα και για να κάνουμε κάποιες δραστηριοτητες οι οποίεσ ειναι υπεροχες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκι μου, τα όμορφα λόγια σου μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή.Τα έχουμε ξαναπεί νομίζω...Εσείς είστε η κινητήρια δύναμη για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή